Servicii de scanare 3D

Ti-ai dorit mereu sa ai o statuie cu chipul tau? Sau pur si simplu ti-ai dorit sa fi un super erou ? De astazi Atelierul Muresan te poate ajuta!

De azi oferim servicii de scanare si printare 3D.

Ce inseamna asta?

Asta inseamna ca putem sa scanam un obiect, si cu un pic de magie computerizata, si o imprimanta 3D il putem multiplica. Sau te putem scana chiar pe tine si utilizand aceeasi magie computerizata te putem transforma intr-o statuie romana sau chiar intr-un supererou (vezi imaginile de mai jos), sau pur si simplu te printam asa cum esti tu. Un cadou ideal pentru cei dragi,

Scanner-ul utilizat: 3D Systems Sense (gen 2)

sense.jpg

Volum de scanare

(LxlxH)

Minim: 

0.2 x 0.2 x 0.2 m

Maxim: 

2 x 2 x 2 m

Cum se face scanarea?

Nimic mai simplu, doar completezi formularul de la baza paginii, iar procedura se poate vedea cel mai bine in video-ul de mai jos

Cat costa?

Un pret exact nu putem da numai in momentul in care stabilim modelul 3D, dar ca sa va faceti o idee pentru un bust de dimensiunea 63 x 56 x 73 mm (ca si cel din imaginile de mai sus) pretul care include atat sedinta de scanat cat si printat-ul efectiv, este de 50 RON. Sedinta de scanat costa 20 RON si consta in scanarea obiect-ului / persoaneri respective (de regula cam 15 minute ca si durata)

Esti interesat? Lasa-ne cateva informatii

Daca vrei sa faci o programare pentru scanare sau pur si simplu vrei mai multe informatii despre scanare 3D, ne poti contacta prin acest formular.

Contactati-ne!

0743963758

0749797401

atelierul.muresan@gmail.com

Cluj-Napoca

  • Facebook Clean
  • Instagram - White Circle

atelier 3d printing - 3d printing - decor - servicii printare 3d - la comanda

© 2018 by FABRICAT IN NOIEMBRIE S.R.L.. Proudly created with Wix.com